27 Mart 2014 Perşembe

MODERN ZAMANLARIN VİNTAGE KADINLARI....ASİL VE MASUM...:)

kuaybegider  markasıyla tasarımlar yapıp takipçilerine sunan genç tasarımcının  http://www.kuaybegider.com/ internet sayfasında yer alan özgeçmişinden ve yeni tasarım koleksiyonundan parçaları sizlerle paylaşmak istedim....Özellikle uzun ve kiloş kesim etek ve elbiselerine bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim...Bazı parçalar tam benim tarzım;hem şık hem asil...Gerçekten gelecek vaad eden genç tasarımcıya başarılar dilerim...:)

Manisa doğumlu olan tasarımcı ilk ve ortaöğrenimini Turgut Özal ve Betül Kolejlerinde tamamladıktan sonra rakamların büyülü dünyasına kapılarak lisans öğrenimini matematik üzerine aldı. Lisans öğreniminin ardindan tutkuyla bağlı olduğu moda ve tasarım dünyasına adım atan tasarımcı, İTKO-ARGE MODA OKULU'nda Moda Tasarimi eğitimi alarak matematiği estetikle buluşturdu. 2011 yılında kendi atölyesini kurarak KUAYBEGİDER markasıyla ilk koleksiyonunu hazırladı.
Tasarımlarında retro etkisinden ilham alan, Gönüllü Anneler Derneği'nin bir projesi kapsamında gerçekleştirdiği ilk defilesiyle beğeni toplamayı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kuaybe Gider sınırlı sayıda ürettiği koleksiyonu seçkin butiklerde ve shop.kuaybegider.com'da moda severlerle buluşturuyor.

Modern çizgilerle konforu buluşturan Kuaybe Gider tasarımlarının, tek tip giyime inat özgün ve şık olmayı hedefleyen, kendine guvenen ve şehirli kadının beğenerek taşımak isteyeceği bir tarzı var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder