27 Mart 2014 Perşembe

GARDIROP IÇIN IPUÇLARI ...


GARDIROP IÇIN IPUÇLARI 


Gardırobunuzula ilgili yardıma mı ihtiyacınız var? Aşağıdaki ipuçlarını okuyun, daha çabuk daha kolay ve daha eğlenceli giyinmenin çaresini bulun!

• Vücut tipinize göre giyinmeye özen gösterin. Örneğin kum saati beden tipleri daha feminen bir silüete sahip olmak için kemerli giysileri tercih etmelidir. Zayıf ve erkeksi bir yapınız mı var? öyleyse bootcut jeanler ya da peplum bluzlarla daha kıvrımlı hatları ortaya çıkarmalısınız.

• Kendiniz olun! Sırf trend olduğu için beğenmediğiniz giysileri alıp giymenize gerek yok. Kuralları boşverin ve sadece kendi kişiliğinize ve zevkinize uygun parçaları alın. Bu parçaları birleştirdiğinizde kendinizi yansıtıyor olacaksınız. Örneğin sevimli bir elbiseyi erkek ceketi ile birleştirebilirsiniz.

• Aksesuarlara önem verin! Yeni kıyafetler için bütçeniz mi kısıtlı? Aksesuarlar ve fularlar görünümünüzü yenilemeniz için en uygun fiyatlı yöntemlerdir. Bir kolye ya da canlı renklerdeki bir fular tüm kıyafetinizin görünüşünü değiştirecektir.

• Diğer kişilerden ilham alın, aileniz, arkadaşlarınız, ünlüler her kim olursa olsun. Stiliniz artık sizi cezbetmiyorsa hissediyorsanız diğer kişilerin üzerinde görüp beğendiklerinizi kendinize uygulayabilirsiniz.

• Canlı renkleri tercih edin. Siyah her zaman için tüm koşullara uyan güzel bir seçimdir ancak dolabınıza renk eklemekten çekinmeyin. Kontrast renkler koyu renkler ile birleştiğinde güzel sonuçlar doğurur.

• Keyif almaya bakın ve giysilerinizi çok önemsemeyin. Hiç beğenmediğiniz stilleri bile deneme odalarında kesinlikle deneyin. Neyi sevip sevmeyeceğiniz hiç belli olmayabilir.

• Duruma göre giyinin.  Gideceğiniz mekandan oraya gelecek insanlara, havanın durumuna kadar tüm değişkenleri göz önünde bulundurun. Bu soruların cevaplarını biliyor olmanız doğru kıyafetleri seçmenizde size oldukça yardımcı olacaktır.

• Ve son olarak giyinirken en önemli kural. Ne giyerseniz giyin, özgüvenle giyin. Bir giysinin harika durmasının tek yolu budur. Eğer harika hissediyorsanız emin olun harika görünüyorsunuzdur.
Kaynak: www.ffmoda.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder